Contrato Colectivo PEMEX dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Contrato Colectivo PEMEX - Przegląd aplikacji

Contrato Colectivo PEMEX to darmowa aplikacja na system Android, opracowana przez Apps de Christian Nieto SNTSS Seccion I, w kategorii Biznes i Produktowość. Ta aplikacja ma na celu pomóc pracownikom Pemex w przeglądaniu i pobieraniu ich umowy zbiorowej. Dodatkowo, użytkownicy mogą udostępniać umowę innym pracownikom Pemex i spółkom zależnym.

Interfejs Contrato Colectivo PEMEX jest przyjazny dla użytkownika i łatwy w nawigacji. Po otwarciu aplikacji, użytkownicy są proszeni o podanie swoich danych logowania, aby uzyskać dostęp do umowy. Po zalogowaniu, użytkownicy mogą przeglądać wszystkie szczegóły swojej umowy, w tym korzyści, wynagrodzenie i godziny pracy. Aplikacja umożliwia również pobranie umowy do przeglądania w trybie offline.

Podsumowując, Contrato Colectivo PEMEX to wartościowe narzędzie dla pracowników Pemex, którzy chcą mieć łatwy dostęp do swojej umowy zbiorowej. Aplikacja jest darmowa i nie ma żadnych ukrytych opłat, co czyni ją niezbędnym narzędziem dla wszystkich pracowników Pemex.

Program jest dostępny w innych językach

Contrato Colectivo PEMEX dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 3
  • 4.9

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Contrato Colectivo PEMEX

Czy próbowałeś Contrato Colectivo PEMEX? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.